2641400152 Κόμβος Εθνικού Σταδίου, Έναντι ΚΤΕΟ, Αγρίνιο 4epoxes.agrinio@gmail.com
hero image
 
     
     
  4 Seasons Fruit
Χονδρικό Εμπόριο Φρούτων & Λαχανικών Αγρίνιο


Η επιχείρησή μας “4 Seasons Fruit” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται με το εμπόριο φρούτων και λαχανικών, προσφέροντας με συνέπεια και επαγγελματισμό, προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης.

Συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και εισάγοντας τα καλύτερα προϊόντα, στην επιχείρησή μας, μπορείτε να βρείτε καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία από απλά και εξωτικά φρούτα, λαχανικά, όσπρια καθώς και ξηρούς καρπούς εποχής.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Καθημερινά διανέμουμε

τα φρούτα και τα λαχανικά μας σε εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, mini market, οπωροπωλεία, καταστήματα λιανικής αλλά και σε κάθε επιχείρηση στο Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα και την πιο άμεση εξυπηρέτηση.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με τις αυστηρές διαδικασίες μεταφοράς που τηρούμε, διασφαλίζουν την άρτια συντήρηση των φρούτων και των λαχανικών μέχρι να φτάσουν στην πόρτα σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
διατίθενται σε χονδρική πώληση, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και την παράδοση της παραγγελία σας στο χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα όλο το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές.
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι αφενός να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας σε φρούτα και λαχανικά, καθώς και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άρτια εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές.